Ελλήσπoντος - Καρυοχώρι 2 - 0

2’ ο Αθανασιάδης (ΧΑΜΠΟΣ) πιέζοντας έξυπνα με κόντρα σε ελεύθερο σουτ από αμυντικό του Καριοχωρίου κάνει το 1 – 0.
5’ ο Παπαδόπουλος έχασε την ευκαιρία να σκοράρει από κοντά μετά από σέντρα του Αντωνιάδη Θόδωρου.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά τα σουτ των επιθετικών στο 8’, 12’και 16’ πέρασαν άουτ.
20’ ο Συμελίδης Πάνος σέντραρε και βρήκε πολύ ωραία τον Αντωνιάδη Θ. ο οποίος σούταρε για να μπλοκάρει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Καριοχωρίου.
30’ πάσα του Συμελίδη Πάνου με αποδέκτη τον Παπαδόπουλο ο οποίος σούταρε και βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.
35’ ο Ευθυμιάδης με ωραία ατομική ενέργεια έφτασε έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
40’ ο Τσαβδαρίδης εκμεταλλεύτηκε τον συνωστισμό στην άμυνα του Καριοχωρίου και με ωραίο γυριστό σουτ έκανε το 2 – 0. Γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα το Καριοχώρι.
Αλλαγή για την Α.Ε.Ε. για το δεύτερο ημίχρονο μετά τον τραυματισμό του Αθανασιάδη (ΧΑΜΠΟΣ) στο γόνατο (είχε υποβληθεί σε εγχείριση πριν 1 χρόνο μετά από τραυματισμό σε προπόνηση). Στη θέση του περνάει ο Βοριαζίδης Χ. (ΤΣΑΡΑΣ) οποίος ως συνήθως δίνει ώθηση στην ομάδα κερδίζοντας όλες τις μάχες από τον χώρο του κέντρου και πάνω.
47’ μετά από συνεργασία του Παπαδόπουλου και Σαλονικίδη το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
51’ ο Παπαδόπουλος μετά από σέντρα του Μεντεσίδη σούταρε άουτ.
53’ ο Συμελίδης Πάνος σε μια ακόμη φοβερή ενέργεια του βρίσκει τον Παπαδόπουλο ο οποίος σούταρε και βρήκε για άλλη μια φορά δοκάρι.
54’ και 55’ τα σουτ των Καρυπίδη Δ. και Δημητριάδη Χ. μπλόκαρε ο Μωισίδης.
57’του αγώνα αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βοριαζίδης Χ. διότι σύμφωνα με τον διαιτητή απώθησε βίαια τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Όλα αυτά αφού ο τερματοφύλακας είχε προκαλέσει φραστικά τον Βοριαζίδη χωρίς όμως να δεχθεί την κιτρίνη κάρτα.
Το Καριοχώρι άρχισε να πιέζει και να παίζει ακόμα σκληρότερα χωρίς όμως να έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα εκτός από εκνευρισμούς.
75΄ μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου ο Τσαβδαρίδης πήρε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας έδιωξε κόρνερ και μετά την εκτέλεση άλλη μια κεφαλιά από τον Τσαβδαρίδη να περνάει πάνω από τα δοκάρια.
82’ ένα σουτ από τον Καρυπίδη για το Καριοχώρι πέρασε άουτ.
Αλλαγή για την Α.Ε.Ε. στο 84΄με τον Ποσινακίδη να παίρνει τη θέση του Παπαδόπουλου, με τους φιλάθλους να φωνάζουν το όνομα του Ποσινακίδη (ΤΣΙΤΣΟΣ).
85’ η μπαλιά του Αντωνιάδη Θ. βγάζει μόνο του τον Σαλονικίδη οποίος σούταρε άουτ.
Άλλη μια ευκαιρία να σκοράρει έχασε ο Σαλονικίδης στο 87’ όταν μετά από μπαλιά πάλι του Αντωνιάδη Θ. το αδύναμο σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Καριοχωρίου.

Ο Πειμανίδης (ΓΙΟΥΡΑΣ) αντικατέστησε τον Σαλονικίδη στο 89’.
Οι αλλαγές για το Καριοχώρι 46’ Καρυπίδης στη θέση του Παππά, στο 76’ ο Ντεμίρης στη θέση του Ρίζου και στο 81’ ο Νικόλλι στη θέση του Κουαζάερ.
Ο Μωισίδης έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και όπου χρειάστηκε έδειξε τις ικανότητες του.
Πολύ καλός για άλλη μια φορά και στα αμυντικά του καθήκοντα ο Αντωνιάδης Γιώργος, ελέγχοντας την άμυνα, με τους Συμελίδη Νίκο, Ευθυμιάδη Γιάννη και Τσαβδαρίδη (ΤΣΑΒΙ) να κρατάνε σταθερά και να απωθούν τους κινδύνους. Στους διακριθέντες Αντωνιάδης Θ. οποίος έλεγξε το χώρο του κέντρου και ο Μεντεσίδης που στο πρώτο του 90’ για το πρωτάθλημα άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνεχεία.

Στους κορυφαίους οι Συμελίδης Πάνος, Παπαδόπουλος , και Σαλονικίδης.
Διαιτητής:Μπαιραμίδης. Επόπτες Τσιγγένης και Παπαδόπουλος.
´