ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
η ομάδα μας

Η τελευταία αγωνιστική έκλεισε με το καλύτερο τρόπο για τον Ελλήσποντο καθώς απέσπασε ισοπαλία στην Γαλατινή με 3-3 και με συνδυασμό την ήττα των Σερβίων ανέβηκε (για πρώτη φορά φέτος ) πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, όμως τα άσχημα νέα ήρθαν από την Δ’ κατηγορία, όπου υποβιβάστηκαν τα Κομνηνά με αποτέλεσμα να πέσουν 4 ομάδες και όχι 3. Έτσι παρόλο την μεγάλη προσπάθεια που έγινε στην ομάδα (παίχτες, διοίκηση, φίλαθλοι) ειδικά στον β’ γύρο του πρωταθλήματος όπου η ομάδα μάζεψε 22 βαθμούς έναντι μόλις 5 του α’ γύρου δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγόρια όπου αξίζει. Ευχή όλων μας το μέλλον της ομάδας μπορεί και πρέπει να είναι το καλύτερο από εδώ και πέρα.
Ευχή όλων μας το άστρο αυτής της ομάδας να μην σβήσει,
Το μέλλον αυτής της ομάδας να είναι αυτό που αξίζουν οι νέοι.
Κυρίως Μέλημα των Νέων της περιοχής μας είναι να γίνει ένα αντάξιο γήπεδο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ελλησπόντου ευχαριστεί θερμά:
όσους πίστεψαν στην ομάδα και προπάντων τους φιλάθλους που έδιναν το παρόν στηρίζοντας έτσι την ομάδα σε κάθε εντός έδρα αγώνα και εκτός κάποιοι από αυτούς.
Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν αγωνιστικά αλλά και για την κατανόηση τους στα προβλήματα και τις δυσκολίες που ήδη υπήρχαν αλλά και που εμφανίστηκαν στην πορεία.

Τους υπεύθυνους Καζαντσίδη Κώστα, Ποσινακίδου Τούλα και τους προπονητές Γώγη Αθανάσιο, Κουβρακίδη Αναστάσιο των Ακαδημιών, για την συνέχιση των μεγάλων και φιλότιμων προσπαθειών τους που ήταν απαραίτητες για την ύπαρξη των τμημάτων υποδομών.
Τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας : Πρατήριο Καυσίμων Ατματσίδης, Ηλεκτρολογικό Υλικό Ανδρονικίδης, Ρούχα Ντιζένιο, καφέ Dreams, Club Dissaronno, Pizza Απρόοπτο, Η/Υ Com.Land, Pub Λίθος, Υλικά Oικοδομών Θεοδωρίδης, Μάρκετ Κρεάτων Ματσαρίδης, Σούπερ Μάρκετ Τεντσογλίδης.

Τον Eιδικό Iστοσελίδας και Υπεύθυνο Internet Τριανταφυλλίδη Αγγελή για την ανάδειξη της ομάδας διαδικτυακά (omadaellispontou.blogspot.com).
Τέλος ευχαριστούμε την Μέγιστη Συμβολή των Μ.Μ.Ε. για την προβολή της Α.Ε. Ελλησπόντου τόσο σε θέματα αγωνιστικά αλλά και σε άλλες δραστηριότητες της ομάδας.


19 – 05 – 09
Με τιμή για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΓΞΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ
´