ΑΡΗΣ ΚΑΛΟΝΕΡΙΟΥ - Α.Ε. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 01

Ο Ελλήσποντος χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη και πετυχαίνοντας τρία (3) δοκάρια κατάφερε και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο 84ο΄ του αγώνα.
Το Καλονέρι παρά την βαθμολογική του θέση και το αδιάφορο αποτέλεσμα του αγώνα έπεσε ηρωικά και υπερήφανα με το κεφάλι ψηλά.

ΚΑΛΟΝΕΡΙ : Πετρόπουλος Δ., Χυσολάρι Ε., Λιάμας Ν. (62ο΄Ευθυμιάδης Κ.), Περπερής Δ., Καριντζιάς Ε., Χυσολάρι Ε., Τζήμκας Π., Γκιάγκιας Χ., Πλάνος Δ., Παπαγιάννης Χ., Γαβριηλίδης Γ. (70ο΄ Πλάνος Α.)
Α.Ε. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ: Μωισίδης Θ., Αντωνιάδης Θ., Συμελίδης Π., Τσαβδαρίδης Κ., Ευθυμιάδης Γ., Μεντεσίδης Ν. (90ο΄ Πειμανίδης Κ.), Ποσινακίδης Δ., Σαλονικίδης Α., Παπαδόπουλος Γ. (ΜΙΣΤΙΚ), Αθανασιάδης Κ., Κυρικλίδης Γ.

1ο΄ο Αντωνιάδης Θ. θα δώσει στον Σαλονικίδη για να σουτάρει άουτ.
3ο΄ο Συμελίδης Π. θα βγάλει μόνο του τον Μεντεσίδη αλλά δεν θα προλάβει το σουτ. 4ο΄ ένα σουτ για το Καλονέρι θα περάσει άουτ.
13ο΄ο Μεντεσίδης θα εκτελέσει φάουλ ο Σαλονικίδης θα πάρει την κεφαλιά και άουτ. 14ο΄ο Παπαδόπουλος θα σεντράρει, την κεφαλιά του Σαλονικίδη θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Καλονερίου Πετρόπουλος.
15ο΄το σουτ του Παπαγιάννη θα μπλοκάρει ο Μωισίδης.
24ο΄ο Μεντεσίδης θα βγάλει σέντρα, κεφαλιά από τον Σαλονικίδη και η μπάλα στο δοκάρι, η φάση συνεχίζεται με κεφαλιά από Παπαδόπουλο θα αποκρούσει ο Πετρόπουλος 2η κεφαλιά από Σαλονικίδη η μπάλα θα φύγει πάνω από τα δοκάρια.
32ο΄ο Μεντεσίδης θα δώσει στον Παπαδόπουλο που θα σουτάρει και θα βρει δοκάρι. 38ο΄ο Σαλονικίδης θα δώσει στον Συμελίδη Π. που με ωραίες ενέργειες θα απελευθερωθεί και θα κάνει ένα καλό σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
42ο΄ο Αθανασιάδης θα δώσει στον Συμελίδη Π. που θα σουτάρει ωραία αλλά άουτ. 44ο΄ο Παπαδόπουλος θα δώσει στον Συμελίδη Π. για να κάνει ένα ακόμα δυνατό σουτ που θα κοντράρει στα σώματα και θα βγει κόρνερ.
48ο΄ο Γαβριηλίδης θα σουτάρει αλλά θα μπλοκάρει ο Μωισίδης.
49ο΄ο Ποσινακίδης θα δώσει στον Αθανασιάδη που θα σουτάρει άουτ.
61ο΄ σουτ από το Καλονέρι θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Μωισίδης.
62ο΄ σουτ από το Καλονέρι, ο Κυρικλίδης με το κεφάλι θα διώξει πάνω από τη γραμμή.
69ο΄ σέντρα ο Αθανασιάδης, κεφαλιά του Παπαδόπουλου θα μπλοκάρει ο Πετρόπουλος.
71ο΄ο Μεντεσίδης δίνει στον Παπαδόπουλο μετο σουτ του να μπλοκάρει ο Πετρόπουλος.
77ο΄ο Αντωνιάδης Θ. θα δώσει στον Παπαδόπουλο που θα σουτάρει και θα βρει για 2η φορά δοκάρι.
78ο΄ο Γκιάγκιας θα σουτάρει αλλά ο Μωισίδης θα διώξει σε κόρνερ με τα ποδιά. 81ο΄ ωραίο γυριστό σουτ από το Καλονέρι, αλλά ο Κυρικλίδης σωτήρια για 2η φορά θα διώξει με το κεφάλι πάνω από τη γραμμή.
84ο΄ο Παπαδόπουλος θα δώσει στον Αντωνιάδη Θ. που θα ανέβει από την άμυνα και θα πετύχει ένα έξοχο γκολ. 0 – 1.
88ο΄ο Ποσινακίδης θα δώσει στον Αθανασιάδη που θα προτιμήσει αδικαιολόγητα να σουτάρει άουτ από το να πασάρει στους ολομόναχους Παπαδόπουλο-Μεντεσίδη.

Αρχηγός για την ομάδα της Α.Ε. Ελλησπόντου ο Αντωνιάδης Θεόδωρος.
Στους Διακριθέντες οι : ΜΕΝΤΕΣΙΔΗΣ Ν., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΠΟΣΙΝΑΚΙΔΗΣ Δ.
Κορυφαίοι οι : ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ Π., ΚΥΡΙΚΛΙΔΗΣ Γ., ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Θ.
Διαιτητής : Τσιγγένης Α. Επόπτες : Εμμανουήλ και Γιάννου.
Καλή η διαιτησία του κ. Τσιγγένη και των βοηθών του σε ένα εύκολο παιχνίδι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
´