ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18 – 02 – 2009

Το βράδυ της Τετάρτης 18 – 02 – 2009 και στην πιτσαρία Απρόοπτο στον Άγιο Δημήτριο η Αθλητική Ένωση Ελλησπόντου και τα τμήματα της Ακαδημίας της έκοψαν την ετήσια Βασιλόπιτα τους. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο πρώην Αντιδήμαρχος Κοκκινίδης Β., ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τσαλικίδης Α., ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Πασχαλίδης Μ., ο πρώην Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Ματσαρίδης Σ., ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Πουτακίδης Κ., ο Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Πιλαλίδης Ν., η Πρόεδρος του Δ.Δ. Ρυακίου Αντωνιάδου Ι., το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ελλησπόντου, Νέοι και φίλοι της Α.Ε.Ε.. Στην κοπή της πίτας της από την πλευρά της Ακαδημίας παραβρέθηκαν οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας Καζαντσίδης Κ. και η Ποσινακίδου Τούλα, ο προπονητής του τμήματος προπαιδικό εδώ και τρία χρόνια Γώγης Αθ. και ο νέος προπονητής για το μίνι τμήμα Βαλταδώρος Δ. που παραχώρησε η Α.Δ.Ε.Α.Π. Δ. Ελλησπόντου μετά από αίτηση της Α.Ε.Ε.
Ο γ.γ. της Α.Ε.Ε. και πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ελλησπόντου Αλέξανδρος Κοκκινιδης, αφού ευχαρίστησε τους αιρετούς παρευρισκομένους για την παρουσία τους και όσους συμμετέχουν ενεργά από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, παρουσίασε τον δημιουργό της ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδη Αγγελή και πρόσθεσε ότι «στόχος είναι ο Αθλητισμός των Νέων ξεκινώντας από της μικρές ηλικίες έτσι ώστε να αποκτήσουμε παιδεία και νοοτροπία που θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους». Για την Α.Ε.Ε. δήλωσε ότι «η συνέχιση της προσπάθειας με περισσότερη θέληση και δυναμισμό για καλύτερες αποδόσεις θα έχει το αποτέλεσμα που αξίζει η ομάδα για μια καλύτερη παρουσία στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγόρια. Για να καταλήξει ότι «η ομάδα και ο κάθε παίκτης της ξεχωριστά έχει τις δυνατότητες να πετύχουν πολύ περισσότερα και αυτό το έχουν αποδείξει, μένει να το πιστέψουν και να συνεχίσουν». Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Α.Ε.Ε. Σαγξαρίδης Γεώργιος ο οποίος συμφώνησε και επισήμανε ότι «βασικός στόχος παραμένει ο Αθλητισμός στους Νέους και αυτό το έργο επιτελεί η Α.Ε.Ε.» για να τονίσει ότι
«οι Νέοι και περισσότερο τα παιδία της Ακαδημίας βρίσκουν μια καλή διέξοδο και υγιείς ασχολία από άλλες χειρότερες».
Τέλος μια σημαντική ανακοίνωση έγινε η οποία αφορούσε το γηπεδικό πρόβλημα. Ο Σαγξαρίδης Γ. και ο Κοκκινιδης Α. από κοινού δήλωσαν ότι τόσο το θέμα της επανασποράς και ανακατασκευής του γηπέδου αλλά και του βοηθητικού, μετά από συναντήσεις και συζητήσεις έχει δρομολογηθεί και την ευθύνη πλέον έχει η Δημοτική Αρχή και η Διοίκηση των Ορυχείων της Δ.Ε.Η.

Ο Χ Ι- Β Ι Α- Σ Τ Α - Γ Η Π Ε Δ Α -Ν Α Ι- Σ Τ Ο Ν -Α Θ Λ Η Τ Ι Σ Μ Ο

Για φωτογραφίες κλικ εδώ
´