Α.Ε. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΑ 1 - 3

Πολλές οι ευκαιρίες για τον Ελλήσποντο που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί άνοδο και αν δεν είχε το « σπρώξιμο της τύχης » σίγουρα θα έφευγε ηττημένη από την έδρα της Α.Ε. Ελλήσποντου. Σοβαρές ελλείψεις για τον Ελλήσποντο παραμένουν οι : Αντωνιάδης Θ. (τραυματίας), Μωισίδης Θ. (τερματοφύλακας – τραυματίας) και Ευθυμιάδης Γ. (τιμωρημένος), αλλά τα παιχνίδια της ομάδας του Ελλησπόντου δείχνουν πως αυτή η ομάδα δεν θα έπρεπε να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Α.Ε. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ : Παπαδόπουλος Γ., Πειμανίδης Κ., Συμελίδης Ν., Συμελίδης Π., Τσαβδαρίδης Κ., Αντωνιάδης Γ., Μεντεσίδης Ν., Σαλονικίδης Α., Παπαδόπουλος Γ., Αθανασιάδης Κ. και Ποσινακίδης Δ. Οι αλλαγές : στο 20΄ λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε ο Πειμανίδης Κ. με τον Βοριαζίδη Χ. και στο 65΄ αντικαταστάθηκε ο Μεντεσίδης Ν. με τον Πασχαλίδη Α.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΑ : Αραβόπουλος Ι., Μπίχας Ι., Πάλογλου Γ., Τιούλης Ι., Ουζουνίδης Α., Δεσκιώτης Π., Γεωργιάδης Π., Αλεξανδρίδης Ε., Πάλογλου Β., Καραφυλίδης Κ., Μανουσαρίδης Π. Οι αλλαγές : 60΄ ο Βρόικος Χ. στη θέση του Αλεξανδρίδης Ε, 88΄ ο Αθανασιάδης Α. στη θέση του Γεωργιάδης Π.

10΄ σέντρα του Συμελίδη Π. στον Σαλονικίδη ο οποίος θα σουτάρει ελάχιστα άουτ.

11΄ το σουτ του Πάλογλου θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ελλησπόντου

12΄ ωραία εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλο που θα βρει τον Αθανασιάδη ο οποίος με κεφάλια θα κάνει το 1 – 0. 15΄ μετά από σέντρα ο Γεωργιάδης θα εκμεταλλευτεί ένα μπέρδεμα των αμυντικών και του τερματοφύλακα του Ελλησπόντου και με διαγώνιο σουτ θα ισοφαρίσει. 1 – 1. 28΄ οι πολλοί ωραίοι συνδυασμοί από τους Βοριαζίδη, Παπαδόπουλου, Μεντεσίδη και Σαλονικίδη θα φέρουν την μπάλα στα καρέ του Αραβόπουλου με τους αμυντικούς των Καραγιαννίων να διώχνουν την μπάλα δύσκολα.

29΄ ο Σαλονικίδης θα σουτάρει άουτ μετά από μπαλιά του Συμελίδη Π. 38΄ την κεφαλιά του Γεωργιάδη θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ελλησπόντου. 52΄ ο Παπαδόπουλος θα σεντράρει για τον Αντωνιάδη Γ. ο οποίος θα κάνει κεφαλιά που δύσκολα θα διώξει ο Αραβόπουλος σε κόρνερ πάνω από τα δοκάρια. 53΄ το κόρνερ θα εκτελέσει ο Παπαδόπουλος για να διώξει πολύ δύσκολα με γροθιές ο Αραβόπουλος. 71΄ ο Καραφυλλίδης θα σουτάρει άουτ. 72΄ ο Αθανασιάδης μετά από ατομικές ενέργειες θα σουτάρει άουτ. 75΄ ο Συμελίδης Π. θα δώσει πολύ ωραία στον Παπαδόπουλο ο οποίος θα πλασάρει άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

78΄ ο Γεωργιάδης θα σουτάρει και θα κάνει το 1 – 2.

80΄ μεγάλη ένταση και διακοπή του αγώνα όταν ο Ουζουνίδης θα χτυπήσει επικίνδυνα τον Συμελίδη Π. και θα ειρωνευτεί. Την ίδια στιγμή ο Αντωνιάδης Γ. βρίσκεται τραυματισμένος κάτω.

Μια κόκκινη για τα Καραγιάννια στον Μπίχα και μια για τον Ελλήσποντο στον Αντωνιάδη Γ. για χτύπημα σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές αντίστοιχα.

89΄ ο Τιούλης θα κάνει το 1-3 με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Στους Διακριθέντες οι : Βοριαζίδης Χ., Μεντεσίδης Ν. και Συμελίδης Π. Κορυφαίοι οι : ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κ.,ΠΟΣΙΝΑΚΙΔΗΣ Δ.

Διαιτητής : Δραγώγιας. Επόπτες : Γεωργιάδης και Διαμαντής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
´