Ποδοσφαιρική Περίοδο 2008–2009

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6
01 – 11 – 2008
ΠΛΗΡΟΦ. : 6943597815 - 6973043516

Η Α.Ε. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Κοζάνης της Α΄ Κατηγόριας και στην διοργάνωση του Κυπέλλου για την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2008 – 2009 και ενόψει της νέας χρονιάς ανακοινώνει :
Παραιτήθηκε από την Α.Ε.Ε. ο προπονητής Βοριαζίδης Χάρης – Ε.Μ.Α.Σ. Ηρακλής Δρεπάνου.
Παίκτες που έφυγαν από την Α.Ε.Ε. : Καζαντσίδης Ιωάννης, Κοτταρίδης Μάρκος – Ε.Μ.Α.Σ. Ηρακλής Δρεπάνου, Σαλονικίδης Αβραάμ, Κυριακίδης Γιώργος – Νικηφόρος Κοιλάδας, Κυριακίδης Παύλος – Α.Ε. Περδίκα, Σαρηγιαννίδης Βασίλης – Δροσερό Πτολεμαίδας, Σιδηρόπουλος Κώστας, Χαλκίδης Κώστας, Κωστογλίδης Γιώργος – Αστραπή Κλείτου, Καραφυλλίδης Κώστας Α.Ε. Ποντίων Καραγιαννίων.
Δόθηκε Δανεικός για ένα (1) χρόνο (με Υποσχετική): Φωτιάδης Ιωάννης – Α.Ε. Σιάτιστας (Δ΄ Εθνική Κατηγορία).
Παρέμειναν στο Δυναμικό της Α.Ε.Ε. : Μωυσίδης Θεόδωρος, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Αντωνιάδης Γιώργος, Συμελίδης Νίκος, Συμελίδης Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Τσαβδαρίδης Κώστας, Σαλονικίδης Αλέξανδρος, Ποσίνακιδης Δημήτρης, Κυρικλίδης Γιώργος, Αθανασιάδης Κώστας, Καζαντσίδης Δημήτρης, Πειμανίδης Κώστας, Ατματσίδης Σάββας, Πασχαλίδης Αλέκος, Πουαρίδης Κώστας, Καζαντσίδης Γιώργος.
Από την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αθλητική Ένωση Ελπίδες Ελλησπόντου Ενσωματώνονται στην Α.Ε.Ε. : Κοκκινίδης Ιωάννης, Πρέγκα Εμμανουήλ (τερματοφύλακες).
Καζαντσίδης Δημήτρης του Θεοφίλου.


Παίκτες που Ήρθαν από Μεταγραφές στην Α.Ε.Ε. : Παπαδόπουλος Γιώργος (τερματοφύλακας), Τσαβδαρίδης Παύλος, Μεντεσίδης Νίκος, Αμαραντίδης Σπύρος, Σπυριδόπουλος Κώστας – Α.Σ. Ακρίτες Κοζάνης,
Αντωνιάδης Παναγιώτης – Υψηλάντης,
Ευθυμιάδης Ιωάννης – Πρόοδος Κομνηνών (Δ΄ Εθνική).
Σισμανίδης Ηλίας, Θωμαίδης Χάρης, Θαλαλαίος Σάκης - Δάφνη Πολυμύλου,
Βοριαζίδης Χρήστος – Α.Ε. Ποντίων Καραγιαννίων,
Συμελίδης Γιώργος – Α.Ε. Κοζάνης.

Προπονητής για την Α.Ε.Ε. : μετά την απομάκρυνση του Αμαραντίδη Θεόδωρου, την λύση της συνεργασίας με τον Αγόρου Κωνσταντίνο και την παραίτηση του Αθανάσιου Γώγη (Προπονητής Ακαδημίας Α.Ε.Ελπ. Ελλησπόντου Τμήμα προπαιδικό) ως υπηρησιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Κοκκινίδης Αλέξης.

Η Α.Ε. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί κάνοντας πρωταθλητισμό στην Α΄ Κατηγόρια και στους αγώνες Κυπέλλου αλλά και να συμβάλλει στην άθληση των Νέων αφού ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών της ομάδας είναι τα 18 έτη και παράλληλα να διαπαιδαγωγεί και να μυεί στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό μικρά παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών με τα δύο (2) τμήματα της ακαδημίας της, τα οποία συμμετέχουν και αυτά σε αντίστοιχα πρωταθλήματα.
Με την σημαντική μεταγραφική ενίσχυση και αποτελούμενη από παίκτες του Δήμου Ελλησπόντου και μόνο, την υποστήριξη του κόσμου του Δήμου Ελλησπόντου και την υποσχόμενη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου η Α.Ε.Ε. θέτει υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσει να τους υλοποιήσει έτσι ώστε η ομάδα του Δήμου Ελλησπόντου να γίνει δυνατή και αναγνωρίσιμη αφού ο Δήμος μας έχει το έμψυχο δυναμικό για να τα καταφέρει αυτή η ομάδα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΓΞΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ
´