ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο)

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

ΑΡ.ΠΡΩΤ. 11 26-04-2009

Παρακαλούμε για την άμεση επιβολή όσων προβλέπονται και ορίζονται από τους νόμους προς την Ε.Π.Σ. Κοζάνης για την μη τήρηση, εφαρμογή και εκτέλεση, της με αριθμό απόφασης 211/2008 του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για το Σωματείο με την επωνυμία ΄΄Α.Σ. ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ΄΄ με έδρα τα Σέρβια Κοζάνης.
Απαιτούμε την πλήρη και άμεση εφαρμογή των κυρώσεων της απόφασης σας, από και μέχρι την ημέρα συμμόρφωσης του Σωματείου.
Καταγγέλλουμε την λειτουργία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης διότι όπως αποδεικνύεται, παράνομα, παρατυπώντας και αδιαφορώντας για την εν λόγω απόφασης σας, παρακώλυσε και δεν εκτέλεσε την εφαρμογή όσων ορίζονται από αυτήν προς το συγκεκριμένο Σωματείο, αποκρύπτοντας την απαράδεκτα και καταχρηστικά.
Η μη τήρηση των κανονισμών που προέρχονται από αποφάσεις ανώτατων και αρμόδιων οργάνων (Διαιτητικό Δικαστήριο Ε.Π.Ο.), τα οποία λειτουργούν βάσει των νόμων ενός Δημοκρατικού συστήματος, παραπέμπει σε καταστάσεις με συμφέροντα σκοπιμότητας και όχι σε διαφανείς διαδικασίες ενός υγιούς φορέα που αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο κομμάτι του Αθλητισμού.
Η πράξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα την ευνοϊκή μεταχείριση ενός Σωματείου εις βάρος όλων των υπόλοιπων Αθλητικών Σωματείων που αγωνίζονται έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη προς την Ε.Π.Σ. Κοζάνης για την εγκυρότητα και τη νομιμότητα ενός δικαίου Πρωταθλήματος στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγόρια το οποίο διεξάγεται, προς τιμήν της, με δική της ευθύνη, καθιστώντας την αποκλειστικά υπεύθυνη για την ομαλή, δίκαιη και αντικειμενική εξέλιξη του για όλα τα Σωματεία.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΓΞΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6943597815 - 6973043516
´