ΒΑΤΕΡΟ Α.Ε. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 6 1

Το Βατερό πέτυχε μια επιβλητική νίκη επί του Ελλήσποντου που απλά προσπάθησε απέναντι σε μια ομάδα που είναι με το ένα πόδι στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία.

ΒΑΤΕΡΟ : Πεχλιβανίδης (46΄Βαρυτιμίδης Δ.), Κιούλτζης, Δημόπουλος, Παντελέρης, Σαβόγλου, Γκόντοβας, Κουρτσίδης, Τσιώνης, Μπλάντσας (24΄Μητρούσιας Α.), Νάννος (46΄Κεντεποζίδης Ε.), Φαρμάκης.
Α.Ε. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ : Μωισίδης Θ., Ευθυμιάδης Ι, Συμελίδης Π., Συμελίδης Ν., Τσαβδαρίδης Κ., Σαλονικίδης Α. (75΄Μεντεσίδης Ν.), Παπαδόπουλος Γ. (ΜΙΣΤΙΚ), Αθανασιάδης Κ. Αντωνιάδης Γ. (46΄Ποσινακίδης Δ.), Αντωνιάδης Θ., Βοριαζίδης Χ.

0,37ο΄΄ το Βατερό αιφνιδιάζει και κάνει το 1 – 0.
4ο΄ ο Βοριαζίδης θα βγάλει ωραία στον Σαλονικίδη αλλά το διπλό σουτ που θα κάνει θα αποκρούσει και στη συνέχεια θα μπλοκάρει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Βατερού και θα χαθεί η ευκαιρία για ισοφάριση.
6ο΄ ο Κουρτσίδης θα πετύχει γκολ μετά από μπαλιά του Γκόντοβα 2 – 0.
13ο΄ παίκτης του Βατερού θα σουτάρει και η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και με κεφαλιά από κοντά θα γίνει το 3 – 0.
16ο΄ άλλο ένα γκολ για το Βατερό με την άμυνα του Ελλησπόντου να αδρανεί 4 – 0.
20ο΄ ο Συμελίδης Π. θα δώσει στον Αντωνιάδης Θ. αλλά το σουτ του θα περάσει άουτ.
34ο΄ ο Αθανασιάδης θα πάρει την κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ του Παπαδόπουλος Γ. (ΜΙΣΤΙΚ) αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
35ο΄ μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Σαλονικίδη για αποκρούσει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Βατερού Πεχλιβανίδης.
36ο΄ ο Αθανασιάδης θα σεντράρει με ακρίβεια για τον Παπαδόπουλος Γ. (ΜΙΣΤΙΚ) αλλά αυτός από πολύ κοντά θα χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει και θα στείλει την μπάλα άουτ.
53ο΄ το Βατερό θα κάνει το 5 – 0.
55ο΄ ο Συμελίδης Π. θα δώσει στον Σαλονικίδη για να επιχείρηση ένα σουτ που δύσκολα θα αποκρούσει ο Πεχλιβανίδης.
65ο΄ το Βατερό θα κερδίσει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή το οποίο δύσκολα θα διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ελλησπόντου Μωισίδης.
71ο΄ με ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή το Βατερό θα κάνει το 6 – 0.
75ο΄ ο Μεντεσίδης θα βγάλει έξυπνα για τον Αθανασιάδη και αυτός με ένα ωραίο δυνατό σουτ θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι και ο Παπαδόπουλος θα τελειώσει την φάση σουτάροντας άουτ.
77ο΄ εκτέλεση φάουλ από τον Αντωνιάδη Θ., ο Μεντεσίδης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα άουτ. 81ο΄ ο Ποσινακίδης θα δώσει στον Συμελίδη Π. ο οποίος με ωραίες ενέργειες θα σουτάρει ελάχιστα άουτ.
85ο΄ο Βοριαζίδης θα ξεκινήσει από το κέντρο και αφού αδειάσει τους αμυντικούς του Βατερού θα βγάλει έξυπνα για τον Παπαδόπουλο ο οποίος δεν θα αστοχήσει αυτή τη φορά και θα πετύχει το γκολ της τιμής για τον Ελλήσποντο με ένα ωραίο σουτ 6 – 1.

Αρχηγός για την Α.Ε. Ελλησπόντου ο Αντωνιάδης Γ. και Συμελίδης Π. (2οΗμιχρ.)
Στους Διακριθέντες οι : ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Γ., ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ Π., ΠΟΣΙΝΑΚΙΔΗΣ Δ.
Κορυφαίοι οι : ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ Χ, ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ Α., ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Κ.

Διαιτητής : Τσαλίδου. Επόπτες : Κουτζιακουτζίδης και Τσώτσης.
Παρατηρητής : Κουλούρης Ευστάθιος.
Δεν έπεισε η Διαιτησία της κ. Τσαλίδου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
´