Συμμετοχή ενός εκ των καλύτερων παικτών της Α.Ε.Ε. του 16χρονου Συμελίδη Παναγιώτη στα Δοκιμαστικά


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
Η ομάδα μας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   22 – 04 – 2009


Η Διοίκηση της Α.Ε. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ με τον Πρόεδρο Σαγξαρίδη Γεώργιο και τον Γενικό Γραμματέα Κοκκινίδη Αλέξανδρο, την Τετάρτη 22 Απριλίου 2009, βρέθηκε στο συγκρότημα των εγκαταστάσεων της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗΣ στα Πηγάδια και συγκεκριμένα στα Δοκιμαστικά
των Ακαδημιών της.
Ένα έργο πραγματικά αξιόλογο και περίτρανα μεγαλειώδες, συμβάλλοντας και προσφέροντας τις μέγιστες δυνατότητες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για τον Αθλητισμό όλης της Ελλάδος και ειδικότερα της ευρύτερης περιοχής της Ξάνθης.
Ο λόγος της παρουσίας εκεί ήταν η συμμετοχή ενός εκ των καλύτερων παικτών της Α.Ε.Ε. στην φετινή σεζόν, του 16χρονου Συμελίδη Παναγιώτη στα Δοκιμαστικά που πραγματοποίησε η ομώνυμη ομάδα της Ξάνθης για λογαριασμό των Ακαδημιών της.
Στην πρωινή προπόνηση αλλά και στο απογευματινό διπλό, υπό τις οδηγίες και την παρακολούθηση του προπονητή των Ακαδημιών της SKODA Ξάνθης κ. Σαββίδη και του επιτελείου του, πήραν μέρος και δοκιμάστηκαν παιδιά από πολλά μέρη της Ελλάδος και όχι μόνο.
Ο παίχτης της Α.Ε.Ε. πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ανανέωσαν για το επόμενο ραντεβού με τον κ. Σαββίδη στα μέσα Μάιου, όπου θα πραγματοποιηθεί κάτι αντίστοιχο.
Ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Ε. Συμελίδης Παναγιώτης αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά αναχώρησαν από τις εγκαταστάσεις της
F.C. SKODA ΞΑΝΘΗΣ αποκτώντας άλλη μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.


´