ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ 2009

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 04–02–2009

Οι αρμόδιοι για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ελλησπόντου σε διάστημα ενός μήνα το τροποποίησαν πραγματοποιώντας περικοπές σε όλα σχεδόν τα ποσά των προϋπολογισμών των έργων.
Συγκεκριμένα για τον Αθλητισμό και για το γήπεδο του Ρυακιού ενώ το πόσο στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στης 22–12–2008 ήταν 45000 Ευρώ στης 28–01–2009 το ποσό κατέβηκε στις 20000.
Όσοι συνέβαλαν στην δημιουργία του νέου Τεχνικού Προγράμματος και για την συγκεκριμένη περίπτωση η πράξη αυτή δεν τους τιμάει καθόλου διότι γνωρίζουν την κατάστασης την οποία υπάρχει.
Η Αθλητική Ένωση Ελλησπόντου διαθέτει ποδοσφαιριστές από ηλικίες 15 έως 28 ετών με μέσο όρο τα 18 έτη, ενώ παράλληλα εδώ και τρία χρόνια λειτουργεί ακαδημία με δυο τμήματα μίνι και προπαιδικό.
Όλα τα παραπάνω τμήματα συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης.
Από τον Φεβρουάριο του 2008 έχουμε αποστείλει έγγραφο στον Δήμο για την ανακατασκευή και επανασπορά του γηπέδου η οποία είναι άμεσα αναγκαία, αλλά και για την δημιουργία βασικών υποδομών.
Το γήπεδο είναι σε άθλια κατάσταση, στο στάδιο της καταστροφής και δεν θα έπρεπε να είναι σε χρήση εδώ και χρόνια.
Λόγω όμως ότι δεν διαθέτουμε σαν Δήμος Ελλησπόντου και με δίπλα μας την ΔΕΗ ένα λειτουργικό γήπεδο αναγκαστικά χρησιμοποιείται για να μη χαθεί το πνεύμα του αθλητισμού στους Νέους και η αγάπη τους για την ομάδα.
Αποτέλεσμα της κατάστασης του γηπέδου και της έλλειψης υποδομών είναι πολλή ποδοσφαιριστές να τραυματίζονται και να μην μπορούν να αποδώσουν αγωνιστικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι ποδοσφαιριστές ακόμα και από τα τμήματα της ακαδημίας να μην θέλουν να συνεχίσουν στην ομάδα του Ελλησπόντου αλλά ούτε και άλλοι ποδοσφαιριστές να θέλουν να ενταχθούν σε αυτή.
Η Αθλητική Ένωση Ελλησπόντου εκπροσωπεί τον Ελλήσποντο στις διοργανώσεις και προσφέρει αθλητισμό και μια εναλλακτική ασχολία σε σχέση με άλλες χειρότερες ακόμα και αυτής της υπερβολικής χρήσης του ηλεκτρονικού υπολογιστή σε μικρά παιδιά αλλά και στους Νέους όλων των ηλικιών γενικότερα.

ΟΧΙ-ΒΙΑ-ΣΤΑ-ΓΗΠΕΔΑ-ΝΑΙ-ΣΤΟΝ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
´